Slik bruker du Collagen Plus®

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 7. mai 2019

Bruksanvisning til Collagen Plus®

Vanlig dosering er 2-4 kapsler per dag. Doseringen kan dobles ved behov.

Vær tålmodig

Vi tilråder deg å ta anbefalt dagsdose på 2-4 kapsler, slik at virkestoffene i Collagen Plus får mulighet til å tilpasse seg kroppen din. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Det tar også tid for kroppen å omstille seg, og enkelte kunder velger å ta 4 kapsler i en periode.

Tips fra våre kunder

Vi anbefaler å prøve ut påfølgende forsendelse i 4 måneder så du får brukt produktet i 6 sammenhengende måneder. Noen velger å fortsette med dobbel dose, mens andre velger å gå ned på dagsdosen for vedlikehold. Dersom du ønsker å fortsette med dobbel dose, gi beskjed til kundeservice så tilpasser vi din neste leveranse!

Collagen Plus® er utviklet og produsert i Norge.

Helsefunksjoner:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon.

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. 

  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.