Fornøyde forskere: Flere titalls kliniske undersøkelser om kollagen er nå publisert.

Forskerne: En viktig vitenskapelig oppdagelse

Av: Steffen Eidal | Publisert: 15. juni 2017 | Ledd og muskler

Kollagen er som kjent en av de viktigste byggeklossene i kroppen vår. Det er nok mest kjent for å være en viktig del av huden – for å gjøre huden myk og smidig. Allerede fra 30-års alderen synker også kroppens egne produksjon av kollagen.

Det mange ikke vet, er at kollagen er spesielt viktig for leddene i kroppen. Brusken du har i leddene inneholder masse proteiner, hvorav hele 70% er kollagen. Proteinet fungerer som en naturlig støtdemper i alle kroppens ledd, og er derfor viktig for å opprettholde myke og smidige ledd.

Med alderen synker altså kroppens egen produksjon av kollagen. Dette merkes kanskje først og fremst på knær, hofter og fingerledd. For mange kan det føre til endret livskvalitet. Det kan føles tungt å gå i trapper, og selv enkle oppgaver som å løfte bæreposer eller åpne syltetøyglass kan føles som en belastning.

Leddtegning2Bc 250

“Nå kan du tilføre kroppen kollagen helt naturlig med Collagen Plus®”

Kosttilskuddet Collagen Plus inneholder blant annet udenaturert kollagen type II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan, den sterke antioksidanten vitamin C samt vitamin D.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for et sterkt skjelett. Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Norskutviklet og norskprodusert kosttilskudd med tanke på det beste for deg og dine ledd

I løpet av kort tid har Collagen Plus blitt en stor suksess. Kundene roser produktet, og anbefaler det til familie, venner og kjente. Per i dag har vi over 50.000 nordmenn som bruker dette kosttilskuddet hver eneste dag.

Du kan nå prøve Collagen Plus® GRATIS i 60 dager. Benytt bestillingskjemaet nederst på siden, og få levering rett hjem!