Dette inneholder Collagen Plus®

Av: BioMed Pharma | Oppdatert 24. mai 2019

Deklarasjon: Collagen Plus®

Collagen Plus® inneholder konsentrerte kilder av udenaturert kollagen type I og II, virgin lakseolje fra Vestlandet, mangan, antioksidanten vitamin C, samt vitamin D. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for et sterkt skjelett. Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kosttilskudd: 120 kapsler per boks

Innhold per anbefalte dAGSdose:2 kapsler4 kapsler
Virgin lakseolje1000 mg2000 mg
Hvorav:  
– Omega-3 fettsyrer totalt120 mg240 mg
– DHA og EPA50 mg100 mg
Kollagen type I og II100 mg200 mg
Vitamin C100 mg (125*)200 mg (250*)
Vitamin D16 µg (320*)32 µg (640*)
Mangan1 mg (50*)2 mg (100*)

* % av referanseinntak

Col Kapsler Two 253X275

Ingredienser: Virgin lakseolje (67%), gelatin fra storfe, kollagen type I & II av kylling (13%), L-askorbinsyre, konsistensbevarer (glycerol), mangansulfat, kolekalsiferol.

Anbefalt dagsdose: 2 – 4 kapsler.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Kosttilskkudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn, og anbefales ikke til barn under 11 år.

Utviklet og produseret i Norge av PharmaTech AS.

Helsefunksjoner:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon.

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. 

  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Har du fått med deg dette?

Helse

Helse Collagen Plus er utviklet og produsert i Norge etter farmasøytisk standard (GMP), og de nøye utvalgte råvarene blir levert av vår norske produsent med

Les mer »