Suksesshistorien bak Collagen Plus: Et magisk eventyr uten sidestykke!

Av: BioMed Pharma | Publisert: 18 mai, 2018 | Collagen Plus

Collagen Plus har på bare fire år blitt ett av Norges mest omtalte leddprodukt. Historien bak suksessen og hvordan kosttilskuddet ble til, fortelles av gründer Aasmund Brevik.

Det begynte med noen melkekartonger

Familiefar og hobbygolfer Aasmund Brevik er en av grunnleggerne bak kosttilskuddet Collagen Plus. Han forteller ivrig om hvordan hans første idé om kosttilskuddet ble dannet:

– Mange jeg kjenner opplever utfordringer i hverdagen knyttet til alder og belastninger, og jeg merket selv hvordan det påvirket hverdagen min. Å ikke klare å bære med meg mer enn én melkekartong i hver handlepose, er en opplevelse ingen forunt. At jeg skulle havne der var ikke en ønskelig situasjon, og det demret for meg at det var mange der ute som levde med de samme hverdagsbesværene.

Når man er ung er man nærmest udødelig. Men etter hvert som årene siger på innser man at kroppen ikke akkurat blir yngre selv om sinnet står stand by 

Revolusjonerende ingrediens

En dag ble Aasmund oppring av en bekjent, som eier et av Nord-Europas største laboratorier innen forskning og produksjon av helsekost. – Han fortalte meg om en ny og spennende ingrediens for ledd som han kalte udenaturert kollagen type II. Han tilbød meg å teste produktet, og mente det var vel verdt et forsøk i min situasjon. Jeg er en entusiastisk golfspiller, og ettersom styrke i fingrene er avgjørende i golf, kjente jeg at entusiasmen smittet og jeg takket heldigvis ja.

Fra å være bekymret for fremtiden, begynte Aasmund å teste seg selv etter å ha tatt kapsler med kollagen daglig i 3-4 uker. – Jeg gikk på butikken og handlet med meg flere melkekartonger i hver pose. Det gikk strålende, bortsett fra at jeg hadde melk i ukesvis!

Belastninger og slitasje

Aasmund forteller: – Lidenskapen min er golf og det betyr trasking i mange kilometer på gressmatta. Belastninger og slitasje er ofte ganske vanlig i forbindelse med idretten, og jeg kjenner flere hobbygolfere med tapede knær og golfbil. Flere henvendte seg til meg og lurte på hva jeg hadde begynt å spise, og ved hjelp av min bekjent, fikk jeg tak i mer kosttilskudd slik at alle som ville fikk prøve.

Kollagen ble den nye snakkisen

Hvordan Collagen Plus ble en snakkis, forklarer Aasmund slik: – Jeg fikk overraskende mange positive tilbakemeldinger, hvilket overbeviste meg om at den spesielle typen kollagen hadde noe for seg. Jeg fortsatte med å gi bort en pakke til alle som ville prøve, og ryktet spredte seg nesten av seg selv.

Etter hvert begynte stadig flere med Collagen Plus for leddene sine, og i dag er det langt over 50.000 nordmenn som spiser Collagen Plus hver eneste dag. Det er en fantastisk tanke at én telefon og noen melkekartonger har ført til en bedre hverdag for så mange!