Ofte stilte spørsmål

Av: BioMed Pharma | Publisert: 12 februar, 2018 | Collagen Plus

Vi snakker med hundrevis av kunder hver dag, og vi har samlet sammen spørsmålene de fleste av dere lurer på.

Hvordan fungerer abonnementet?

Svar: Det skal være enkelt og greit å handle hos oss. Du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for kapsler. Den første forsendelsen blir levert innen 10 dager, og inneholder gratis forbruk for 2 måneder – du betaler kun porto kr 79. Deretter får du levert Collagen Plus hver 4. måned for kr 696, og vi spanderer alltid portoen!

  • Gratis levering direkte i postkassen
  • Du går aldri tom for kapsler
  • Ingen bindings- eller kjøpsforpliktelse
  • Fleksibel levering, skreddersydd for deg
  • Ingen forhåndsbetaling​

Kan jeg tilpasse leveringene?

Svar: Du kan endre leveringene akkurat som du vil. Ta en pause, stopp eller korriger tidsintervallet som du ønsker, vår hyggelige kundeservice hjelper deg på best mulig måte slik at du blir fornøyd. Ring oss på telefon 620 22 300 man-fre 08.00-15.00, eller send en mail til post@biomed-pharma.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, er det heller ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet.

Husk! Tar du dobbel dose, gi beskjed til kundeservice så tilpasser de din neste leveranse!

Hva inneholder Collagen Plus®?

Svar: Anbefalt dagsdose á 2 kapsler, inneholder 1000 mg virgin lakseolje, 100 mg udenaturert kollagen type I og II fra kylling, 100 mg vitamin C og 16 µg vitamin D. Selve kapselskallet er laget av gelatin fra storfe. Vitamin C er en sterk antioksidant, og bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon.

Hva er kollagen?

Svar: Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og 70 % av proteinet i brusken består av kollagen. Kollagen fungerer som støtdempere i alle ledd, men kroppens produksjon avtar med alderen. Kollagen har en sentral funksjonalitet i ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær. På samme måte som en bilmotor, trenger leddene smøring og jevnlig «service».

Hva er spesielt med kollagenet i Collagen Plus®?

Svar: Collagen Plus inneholder udenaturert kollagen type I og II. Kollagen type I finnes bl.a. i hud, sener, hår og kar, mens kollagen type II er den viktigste bestanddelen i leddbrusk. I Collagen Plus er hovedinnholdet fra kollagen udenaturert type II fra kylling, men det finnes spor av type I.

At vi velger å bruke udenaturert kollagen, betyr at du får i deg kollagen i naturlig form uten kjemisk bearbeiding av råvaren. Vi velger kun ingredienser av ypperste kvalitet, og denne formen for kollagen er vi glade for å kunne tilby våre kunder

Hvor lenge og hvor mange kapsler må jeg ta?

Svar: Du får prøve Collagen Plus i 60 dager helt kostnadsfritt*, ettersom det kan ta tid for kroppen å omstille seg. Vi tilråder deg å ta anbefalt dagsdose på 2 kapsler, slik at virkestoffene i Collagen Plus får mulighet til å gjøre jobben. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig.

Tips! Sett Collagen Plus tilgjengelig og godt synlig. Mange liker å ha boksen fremme på kjøkkenbenken, slik at de ikke glemmer å ta kapslene!

* Du betaler kun portoavgift på kr 79 på første forsendelse.

Er det noe jeg må å ta hensyn til når jeg spiser Collagen Plus®?

Svar: Tar du kapslene på tom mage, kan det i svært få tilfeller forekomme løs mage. Vi foreslår at du tar kapslene sammen med mat, gjerne til et måltid som middag. Hvis du tar livsviktige medisiner og er i tvil om det er forenelig med kosttilskudd, anbefaler vi at du tar kontakt med din fastlege.  

Er Collagen Plus® norsk?

Svar: Collagen Plus er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Selskapet Pharmatech utenfor Fredrikstad fremstiller Collagen Plus på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP).

Hvem er kundene dere fremstiller i markedsføringen?

Svar: Vi mottar daglig flotte tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som både gleder og rører oss. Mange anbefaler Collagen Plus til familie, venner og kjente, og ønsker å stå fram med sin opplevelse av kosttilskuddet.

Alle våre kundehistorier er derfor virkelige fortellinger fra glade og aktive kunder, som håper at andre skal få kjenne på den ekte Collagen Plus-følelsen. Vi synes det er flott å få lov til å videreformidle våre kunders selvopplevde erfaringer, fordi det er brukeren som kjenner seg selv og sin kropp aller best. Send gjerne inn en mail til post@biomed-pharma.no og del din historie!