5 grunner til å prøve Collagen Plus

Av: Biomed Pharma | Publisert: 13. mars 2019 

Det krever en sunn og frisk kropp for å følge med i hverdagens utfordringer og oppgaver, og det å ha velfungerende ledd er sentralt for å kunne holde seg i aktivitet. Ole Tufte (57) har arbeidet med mennesker i 28 år og kjenner godt til de daglige utfordringene mange opplever. Etter å ha prøvd Collagen Plus selv, tipser han om hvorfor du også bør prøve suksessproduktet:

1. Leddbrusk består av kollagen

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og 70 % av proteinet i brusken består av kollagen. Kollagen fungerer som støtdempere i alle ledd, men kroppens produksjon avtar jo eldre du blir. Det er derfor et tilskudd som Collagen Plus som inneholder udenaturert kollagen fungerer så bra for mange.

2. Effektivt kollagen i naturlig form

En årsak til at Collagen Plus har blitt så ettertraktet, er at kosttilskuddet inneholder udenaturert kollagen type II, som er den viktigste bestanddelen i leddbrusk. Ved å innta denne typen, får du også i deg effektivt kollagen i naturlig form uten kjemisk bearbeiding eller varmebehandling av råvaren. Prøv Collagen Plus.

3. Ingredienser for leddene 

Når du supplerer din kost med Collagen Plus, får du i deg naturlig kollagen for leddbrusken, norsk lakseolje med omega 3, mangan, antioksidanter og viktige vitaminer som D-vitamin og C-vitamin, som bidrar til normal kollagendannelse og har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon. Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

4. Norskprodusert og veldokumentert

Collagen Plus er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Selskapet Pharmatech utenfor Fredrikstad fremstiller Collagen Plus på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP). 
 

5. Kollagen for smidighet 

70% av leddbrusken består av kollagen. På samme måte som en bilmotor, trenger leddene smøring og jevnlig “service”. 

Vil du også prøve Collagen Plus? Alle nye kunder får prøve Collagen Plus gratis* i 60 dager!