– Jeg må si Collagen Plus er et riktig og enkelt valg for meg, og anbefaler det til alle som vil ha en aktiv hverdag!

Gjør som Øystein Davidsen – ta vare på dine ledd

Av: Mailiz de Ramecourt | Publisert: 03. juli 2017 | Ledd og muskler

For mange i Norge er Øystein Davidsen best kjent som mannen bak OL-gullet i bryting, som Jon Rønningen tok både i Seoul 1988 og Barcelona 1992. For Davidsen selv er det i dag god helse og fysisk aktivitet som er viktigst, og gir mening i hverdagen.

Bauta i brytermiljøet

Porsgrunnsmannen er for en bauta å regne i norsk brytermiljø, og har en imponerende merittliste fra den tøffe idrettsgrenen. Han har selv vært profesjonell utøver, vært trener på alle nivå, landslagssjef med to OL-gull på CV’en, president, generalsekretær i klubben og mye mer.

– Det var mange i brytemiljøet som ikke trodde på at jeg også hadde en siviljobb mens jeg holdt på, humrer den tidligere senioringeniøren i Norsk Hydro, som har vunnet hele åtte Norgesmesterskap i seniorklasse, i tillegg til to gjeve kongepokaler.

Belastninger etter år som toppatlet

Årevis med hard trening merkes godt på kroppen, og belastninger og slitasje er ganske vanlig når man har bak seg mange år som profesjonell idrettsutøver. Davidsen har langt fra lyst på «knirkende» ledd, og er derfor opptatt av å ta vare på kroppen og helsa.

Den tidligere medaljevinneren, som også spilte 13 år på A-laget for tradisjonsrike Urædd Fotball, er fortsatt aktiv og drar rett som det er på løpetur, er aktiv golfer, spiller tennis og squash.

– Det betyr mye for meg og humøret mitt at jeg kan drive med fysisk aktivitet. At kroppen fungerer som den skal er tett forbundet med livsglede og trivsel.

Derfor anbefaler Øystein Collagen Plus

Davidsen har med årene blitt enda mer bevisst sitt kosthold og helse, men det var kona Ingebjørg som foreslo at han skulle prøve Collagen Plus. – Mulig hun gikk lei av klagingen min, ler Øystein og forteller at han var ganske skeptisk til kosttilskuddet i utgangspunktet, og hadde ingen planer om å fortsette etter prøveperioden.

– Etter fire uker kjente jeg at Collagen Plus var helt riktig kosttilskudd for meg. Jammen flaks at kona stod på sitt, for jeg er ikke særlig tålmodig av meg.

– Å kunne trene og være i aktivitet er helt avgjørende for livskvaliteten min. Jeg må si Collagen Plus er et riktig og enkelt valg for meg, og anbefaler det til alle som vil ha en aktiv hverdag!som