Torill Elise Støback (73), Tromsø, anbefaler alle å gi kroppen tid og være tålmodig.

– Vær tålmodig, gi kroppen tid!

Av: Steffen Eidal | Publisert: 8. januar 2019 | Ledd og muskler

Torill Elise Støback (73) fra Tromsø lever et aktivt liv, der reiser, natur, hobby og venner tar mye tid. For snart 30 år siden skjedde det forandringer som påvirket den vitale pensjonisten, og gjorde at lange turer i det nydelige, nordnorske landskapet ble en sjeldenhet.

Det begynte med høyre hofte

– Jeg var bare 49 år, da jeg innså at forandringene kunne påvirke livskvaliteten. Hofteproteser var noe jeg trodde var utenkelig for folk på min alder. Å kunne være i normal aktivitet, som å gå i nedoverbakke og trapper, er noe som de fleste ikke tenker over er et problem. Naturen og friheten til å kunne nyte denne fysisk, gir livsglede og energi, og er noe av det viktigste for meg.

Påvirker hverdagen

– Å leve med konstant, fysisk reduksjon, kan ta knekken på hvem som helst. Man kan føle seg redusert, og det er utmattende i det lange løp. For mange påvirker slikt hverdagen i den grad at man ikke er opplagt til dagliglivets aktiviteter, forteller pensjonisten fra Tromsø.

– Kroppen reparerer seg ikke over natten, så det sier seg selv at tålmodighet er en dyd

Lys i tunnelen

Et innlegg på Facebook vekket Torills oppmerksomhet. – Jeg fant en artikkel om Collagen Plus og tenkte at dette er det verdt å prøve. Jeg prøvde først i et par måneder, men merket egentlig ingenting. Men etter lengre tid med Collagen Plus som daglig tilskudd, kan jeg bare si at jeg er superfornøyd. Torill ser lys på livet og pensjonisttilværelsen.

Hun har følgende råd til andre i hennes situasjon: – Prøv Collagen Plus! Jeg kan på det sterkeste anbefale produktet. Og husk å gi kroppen tid og vær tålmodig. Det fungerte for meg!