Bente Mikkelsen (60), Nesøya, er overbevist og tar Collagen Plus hver dag.

– Jeg tør ikke slutte med Collagen Plus

Av: Steffen Eidal | Publisert: 8. januar 2019 | Ledd og muskler

Det Bente Mikkelsen (60) fra Nesøya liker aller best, er å danse og være aktiv med barnebarnet. Hun er opptatt av å fungere i hverdagen, men samtidig ha et rikt liv uten begrensninger. Som mange andre, opplever hun alderen på kroppen, men vil fortsette å dyrke sine interesser

I ungdommen var Bente aktiv utøver i selskapsdans, og er i dag gift med dansepartneren sin. – Å danse gir meg livsglede, forteller Bente med glød. – Det nytter ikke å være stiv og øm i leddene når man skal svinge seg på dansegulvet! Sprek og spretten, det er målet, fastslår hun med et glimt i øyet.

Jeg kan ikke være stiv og øm i leddene når jeg skal danse!

Å være aktiv påvirker selvbildet

– For meg er det meningsfullt å være vital og aktiv. Noen har det slik at de må” gå seg til” hver gang de reiser seg, og jeg tenker at det må være frustrerende, samt hemme både livsglede og selvbilde.

Bente forklarer videre: – Jeg er bare 60 år, og vet jo at jeg ikke blir yngre. På vinteren liker jeg å gå på ski med familien og venninnene mine, og i fjor måtte jeg jobbe for å klare å henge med i sporet. Jeg vil jo fortsette å nyte skiturer i skog og mark, og begynte å tenke enda mer på mosjon og kosthold.

Nå er jeg overbevist!

Det var venninner som fikk Bente til å prøve Collagen Plus. Selv om hun var skeptisk, lot hun seg overtale.

– Collagen Plus kan jeg i dag ikke unnvære. Jeg holdt på med å slutte å bruke kosttilskuddet, men etter 7 måneder ble jeg overbevist om at valget jeg hadde tatt var riktig. Så jeg er overbevist og må si at jeg nå ikke tør å slutte med Collagen Plus!