Ole Tufte (57): – Jeg ønsket å finne et kosttilskudd for ledd som tilfredsstilte mine krav, og falt for Collagen Plus.

Fysioterapeuten anbefaler Collagen Plus

Av: Steffen Eidal | Publisert: 2. august 2017 | Ledd og muskler

Ole Tufte har praktisert som fysioterapeut i 27 år, og ønsker å fortsette i mange gode år til. Fysioterapeutyrket er fysisk tungt, og samtidig som han hjelper andre ønsker Tufte å holde sin egen livskvalitet på topp.

På det fysikalske instituttet i Drammen har Ole i en årrekke hjulpet mennesker, og som fagmann kjenner han godt til utfordringene mange opplever i hverdagen knyttet til alder og belastninger, og anbefaler riktig mosjon og et kosthold, eventuelt kosttilskudd, slik at kroppen får i seg viktige næringsemner.

– Kollagen er den viktigste bestanddelen i brusk, faktisk hele 70% av proteinet i leddbrusken består av kollagen. Den er en avgjørende faktor for funksjonaliteten til viktige ledd som fingrer, hofter og knær, og i jobben møter jeg mange som har behov for veiledning og oppfølging.

– Alderen påvirker mange

Aldersgruppen han sikter til, har gjerne passert 50. Den naturlige kollagenproduksjonen avtar med alderen, og bruskens funksjon som støtdemper har tross alt gjennomgått mange års vedvarende bruk. Det kan oppstå en ubalanse mellom produksjonen av nye bruskceller og hva kroppen faktisk trenger, som f.eks. kan ha opphav i arv, livsstil, skader eller overbelastning.

– Hendene mine er levebrødet mitt. For 6-7 år begynte jeg å tenke mer bevisst på at kroppen og hendene mine skal fungere livet ut, og jeg bestemte meg for i første omgang å legge om arbeidet. Etterhvert trappet jeg også ned på arbeidsmengden, men fant fort ut at jeg ikke trivdes med det. Jeg har lenge igjen av yrkeskarrieren, og målet er absolutt å holde på så lenge som mulig, sier Ole alvorlig.

Kollagen er Tuftes «inside» tips

Som medeier i et fysiologisk institutt, mange klienter og en hektisk hverdag, er det flott å ha en jobb å gå til som man er glad i, mener Tufte. Han ser for seg mange og gode år med kolleger og klienter, og tanken på en karriereomlegging er hverken fristende eller aktuell.

– Jeg brukte en del tid på undersøkelser for å finne et kosttilskudd med udenaturert kollagen, og kom jeg frem til at Collagen Plus oppfylte mine kvalitetskrav. 

 Den ryddige informasjonen, ingrediensene og måten produktet ble fremstilt på, gjorde at jeg fikk en god magefølelse, forklarer han.

Kosttilskuddet tilfredsstilte kravene

I mitt yrke er jeg helt avhengig av hendene, hvor styrke og fleksibilitet er alfa og omega. Jeg ønsket å finne et kosttilskudd for ledd som tilfredsstilte mine krav, og falt for Collagen Plus.

Ole bestemte seg for å gi kosttilskuddet et forsøk, og begynte å ta 2 kapsler Collagen Plus hver dag.

– Jeg fant ganske raskt ut at Collagen Plus dekket mitt behov. Etter å ha brukt produktet i seks uker, skjønte jeg at dette var kosttilskuddet jeg ville og måtte fortsette med.

Derfor anbefaler fysioterapeuten Collagen Plus

Tufte er oppriktig begeistret for Collagen Plus, både som fagmann og privatperson: – Som fysioterapeut er jeg svært opptatt av etikk, og min daglige jobb er å bistå mennesker som er i en situasjon hvor de trenger fagkyndig rådgivning og hjelp. 

– Nå har jeg brukt Collagen Plus lenge nok til å være både overbevist og trygg på produktet. Derfor har jeg ingen problemer med å anbefale Collagen Plus til andre.

Tufte tilføyer:  Collagen Plus er et kosttilskudd og ikke legemiddel, og jeg kan jo ikke påstå at produktet vil passe like godt for alle som det har gjort for meg, men det er absolutt verdt et forsøk!

Du kan nå prøve Collagen Plus GRATIS i 60 dager. Benytt bestillingskjemaet nederst på siden, og få levering rett hjem!