Om oss

BioMed Pharma er en ny og innovativ norsk leverandør av kosttilskudd med en klar visjon: vi setter kvalitet foran kvantitet! Selv om selskapet er nytt, har eierne mer enn 20 års erfaring fra kosttilskudd som sendes direkte hjem til forbrukerne. Vår ambisjon er å skape bedre helse og trivsel for enkeltpersoner ved å tilby helseprodukter med dokumentert virkning og av ypperste kvalitet.

Vi vet at et bevisst bruk av naturprodukter og kosttilskudd, kombinert med en sunn livsstil, kan gi økt livskvalitet og færre hverdagsplager. Svært mye av maten vi spiser i dag inneholder bearbeidede råvarer, og næringsverdien kan i mange tilfeller være sterkt forringet. De fleste av oss er ikke flinke nok til å spise næringsrik mat som fisk, frukt og grønt til daglig, og vi går derfor glipp av essensielle fettsyrer, vitaminer og antioksidanter.

Våre abonnementspakker har høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Det koster ingenting å bli medlem, og vi tilbyr fleksible leveranser, dersom du ønsker en ekstra levering eller vente på neste pakke. På kundesenteret har vi dyktige medarbeidere som setter deg først. Abonnementsordningen vår skal gjøre det enkelt for deg som kunde, og sikrer deg regelmessige forsendelser av dine tilskudd, slik at du ikke går tom. Enkelt, fleksibelt og trygt!

Når du velger produkter fra BioMed Pharma, vet du at de er laget av de fineste, reneste og mest naturlige ingrediensene markedet kan tilby.

omOss


Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler Collagen Plus

Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen Plus, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (120 kapsler) helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Collagen Plus hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 

Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 174 pr måned (totalt kr 696) - fri frakt. 

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement 

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. 

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 

Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Du får den aller beste kundeservice! 

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 620 22 300 alle hverdager mellom klokken 08.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@biomed-pharma.no

BioMed Pharma stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger.Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

BioMed Pharma


Felter merket med  *er obligatoriske

Har du ennå ikke prøvd Collagen Plus? 

For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva Collagen Plus kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders forbruk GRATIS, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

NB: Kun ett prøvetilbud per husstand.

logo-posten-bring
  • Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
  • Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti