Om oss

BioMed Pharma er en ny og innovativ norsk leverandør av kosttilskudd med en klar visjon: vi setter kvalitet foran kvantitet! Selv om selskapet er nytt, har eierne mer enn 20 års erfaring fra kosttilskudd som sendes direkte hjem til forbrukerne. Vår ambisjon er å skape bedre helse og trivsel for enkeltpersoner ved å tilby helseprodukter med dokumentert virkning og av ypperste kvalitet.

Vi vet at et bevisst bruk av naturprodukter og kosttilskudd, kombinert med en sunn livsstil, kan gi økt livskvalitet og færre hverdagsplager. Svært mye av maten vi spiser i dag inneholder bearbeidede råvarer, og næringsverdien kan i mange tilfeller være sterkt forringet. De fleste av oss er ikke flinke nok til å spise næringsrik mat som fisk, frukt og grønt til daglig, og vi går derfor glipp av essensielle fettsyrer, vitaminer og antioksidanter.

Våre abonnementspakker har høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Det koster ingenting å bli medlem, og vi tilbyr fleksible leveranser, dersom du ønsker en ekstra levering eller vente på neste pakke. På kundesenteret har vi dyktige medarbeidere som setter deg først. Abonnementsordningen vår skal gjøre det enkelt for deg som kunde, og sikrer deg regelmessige forsendelser av dine tilskudd, slik at du ikke går tom. Enkelt, fleksibelt og trygt!

Når du velger produkter fra BioMed Pharma, vet du at de er laget av de fineste, reneste og mest naturlige ingrediensene markedet kan tilby.