Fornøyde forskere. Flere titalls kliniske undersøkelser om kollagen er nå publisert.

Forskerne: En viktig vitenskapelig oppdagelse

Av: Christoffer Jakobsson | Publisert: 15. juni 2017 | Ledd- og muskler

Kollagen er som kjent en av de viktigste byggeklossene i kroppen vår. Det er nok mest kjent for å være en viktig del av huden – for å gjøre huden myk og smidig. Allerede fra 30-års alderen synker kroppens egne produksjon av kollagen.

Det mange ikke vet, er at kollagen er spesielt viktig for leddene i kroppen. Brusken du har i leddene inneholder masse proteiner, hvorav hele 70% er kollagen. Proteinet fungerer som en naturlig støtdemper i alle kroppens ledd, og er derfor viktig for å opprettholde myke, smidige og friske ledd.

Men, med alderen synker altså kroppens egen produksjon av kollagen. Dette merkes kanskje først og fremst på knær, hofter og fingerledd. For mange kan det føre til endret livskvalitet. Det kan føles tungt å gå i trapper, og selv enkle oppgaver som å løfte bæreposer eller åpne syltetøyglass kan føles som en belastning.

Leddtegning2Bc 250

"Nå kan du tilføre kroppen kollagen helt naturlig med Collagen Plus"

Kosttilskuddet Collagen Plus inneholder blant annet udenaturert kollagen type II, ren norsk lakseolje og C-vitamin, som opprettholder en normal produksjon av kollagen som er viktig for å opprettholde sunne og friske ledd.

Norskutviklet og norskprodusert kosttilskudd med tanke på det beste for deg og dine ledd

I løpet av kort tid har Collagen Plus blitt en stor suksess. Kundene roser produktet, og anbefaler det til familie, venner og kjente. Per i dag (juni 2017) er det over 40.000 nordmenn som bruker dette kosttilskuddet hver eneste dag.

Du kan nå prøve Collagen Plus GRATIS i 60 dager. Benytt bestillingskjemaet nederst på siden. Kun en prøvepakke per person.

Relaterte artikler:

Harvard Medical School

Virkningen av kollagen er dokumentert i flere kliniske forskningsprosjekter. Blant annet et ved Harvard Medical School i USA.