Fornøyde forskere. Flere titalls kliniske undersøkelser om kollagen er nå publisert.

Forskerne: En viktig vitenskapelig oppdagelse

Kollagen er som kjent en av de viktigste byggeklossene i kroppen vår. Det er nok mest kjent for å være en viktig del av huden – for å gjøre huden myk og smidig. Allerede fra 30-års alderen synker kroppens egne produksjon av kollagen. Det kan, for mange, få uheldige resultater.

For, det mange ikke vet, er at kollagen er spesielt viktig også for leddene i kroppen. Brusken du har i leddene inneholder masse proteiner, hvorav hele 70% er kollagen. Proteinet fungerer som en naturlig støtdemper i alle kroppens ledd, og er derfor viktig for å unngå aldersrelaterte plager og leddproblemer. For å opprettholde myke, smidige og friske ledd er det viktig å opprettholde et normalt kollagennivå.

Men, med alderen synker altså kroppens egen produksjon av kollagen og leddene kan derfor utsettes for slitasje. Dette merkes kanskje først og fremst som ømme og stive knær, hofter og fingerledd. For mange kan det føre til endret livskvalitet. Det kan bli tungt å gå i trapper, og selv enkle oppgaver som å løfte bæreposer eller åpne syltetøyglass føles som en belastning for hendene.

Leddtegning2Bc 250
"Nå kan du tilføre kroppen ekstra kollagen helt naturlig med Collagen Plus"

Kosttilskuddet Collagen Plus inneholder blant annet udenaturert kollagen type II, ren norsk lakseolje og C-vitamin, som opprettholder en normal produksjon av kollagen som er viktig for å opprettholde sunne og friske ledd.


Norskutviklet og norskprodusert kosttilskudd med tanke på det beste for deg og dine ledd

I løpet av kort tid har Collagen Plus blitt en stor suksess. Kundene roser produktet, og anbefaler det til familie, venner og kjente. Per i dag (juni 2017) er det over 40.000 nordmenn som bruker dette kosttilskuddet hver eneste dag.

Du kan nå prøve Collagen Plus GRATIS i 60 dager. Benytt bestillingskjemaet nederst på siden. Kun en prøvepakke per person.


Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler Collagen Plus

Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen Plus, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (120 kapsler) helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Collagen Plus hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 

Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 174 pr måned (totalt kr 696) - fri frakt. 

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement 

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. 

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 

Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Du får den aller beste kundeservice! 

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 620 22 300 alle hverdager mellom klokken 08.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@biomed-pharma.no

BioMed Pharma stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger.Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

BioMed Pharma


Felter merket med  *er obligatoriske

Har du ennå ikke prøvd Collagen Plus? 

For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva Collagen Plus kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders forbruk GRATIS, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

NB: Kun ett prøvetilbud per husstand.

logo-posten-bring
  • Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
  • Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti