Oddbjørg Randal (73) Høyanger.

Kribler i dansefoten!

- Det er så gøy å danse, nå holder jeg på uten pause gjennom fire - fem danser uten å bli stiv og sliten, og hører jeg en rivende Elvis låt, ja da må jeg opp å røre på meg, ler Oddbjørg Randal (73).

Snart reiser den danseglade med en god venninne for å svinge seg med andre dansere under en dansegalla på Storefjell.

- Det er kanskje litt harry, sønnen min erter meg litt for det, ler mor til tre og dedikert bestemor til fire. Men det er veldig gøy, alle som er der liker jo å danse, forteller den sporty vestlendingen som også danser Leikaring, reinlender og gammeldans. 

Begynte å bli stiv i kroppen

Men de siste årene innrømmer Oddbjørg at hun har merket en stivhet i kroppen.

- Jeg begynte å kjenne smerter i skuldre, nakke og knær, og særlig plagsomt var det når jeg gikk i trapper eller danset. 

- Til slutt var det slik at hvis jeg kunne komme meg gjennom en hel dans, da var jeg fornøyd.

Dette ble en sterk kontrast til det aktive livet Oddbjørg var vant til å leve, med lange fisketurer, reiser til inn- og utland og energiske runder i nærmiljøet.

- Jeg var kjent for å gå så fort at vennene mine måtte rope etter meg, når jeg satte i gang og trave fra dem, ler den spreke pensjonisten som er kjent for å få ting unna. 

Venninne anbefalte

Det var i februar 2017 at en god venninne tipset Oddbjørg om Collagen Plus.

- Hun hadde selv hatt så gode erfaringer med det, så jeg tenkte hvorfor ikke.  Fire uker etter jeg begynte å ta det, merket jeg stor forskjell. Jeg beveget meg med større fleksibilitet og kjente en ny mykhet leddene. 

- For noen uker siden tok jeg meg i å plutselig gå ned på huk, i stedet for og sette meg på knærne, når jeg skulle plukke opp noe fra gulvet, konstaterer Oddbjørg fornøyd.

Jobber fortsatt

Oddbjørg er et engasjert medmenneske og innrømmer at hun passer ikke til å være fulltidspensjonist. Med lang fartstid i helsevesenet og over 30 års erfaring fra kriminalomsorgen, minnes hun godt de 22 årene hun jobbet i Oslo Botsfengsel:

- Jeg var med å starte opp avdelingen ”Stifinneren” som fortsatt eksisterer, det ble et viktig tilbud for de innsatte som hadde et problematisk forhold til rusmidler. Gjennom programmet kunne de starte en endring allerede under soningen, forteller Oddbjørg fortsatt dedikert. Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler Collagen Plus

Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen Plus, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (120 kapsler) helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Collagen Plus hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 

Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 174 pr måned (totalt kr 696) - fri frakt. 

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement 

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. 

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 

Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Du får den aller beste kundeservice! 

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 620 22 300 alle hverdager mellom klokken 08.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@biomed-pharma.no

BioMed Pharma stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger.Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

BioMed Pharma


Felter merket med  *er obligatoriske

Har du ennå ikke prøvd Collagen Plus? 

For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva Collagen Plus kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders forbruk GRATIS, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

NB: Kun ett prøvetilbud per husstand.

logo-posten-bring
  • Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
  • Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti