Ole Tufte (57): - Hendene mine kjentes plutselig som før, og arbeidsdagen var igjen en positiv opplevelse

Fysioterapeuten anbefaler Collagen Plus

Ole Tufte hadde praktisert som fysioterapeut i 27 år da de aldersrelaterte leddplagene i fingrene begynte å gjøre seg gjeldende. Etter noen år var vekten av hans egne hender nesten ikke til å bære. Frykten for ikke å kunne fortsette i jobben begynte å bli et tema.

På det fysikalske instituttet i Drammen har Ole i en årrekke hjulpet mennesker med en rekke ulike skader og lidelser, og som fagmann kjenner han godt til utfordringene relatert til manglende kollagen.

– Kollagen er den viktigste bestanddelen i brusken, faktisk hele 70%. Den er en avgjørende faktor for funksjonaliteten til viktige ledd som hofter og knær, og i jobben ser jeg stor økning av plager relatert til akkurat dette, sier han. 

Ole Tufte 2 250X377

Leddplager kommer med alderen

De han sikter til, har gjerne passert 50. Da har den naturlige kollagenproduksjonen for de fleste avtatt såpass at bruskens funksjon som støtdemper reduseres betraktelig. Det blir ubalanse mellom produksjonen av nye bruskceller og hva kroppen faktisk trenger. Dermed øker også faren for slitasje betraktelig. Enten det skyldes arv, livsstil, skader eller overbelastning, kan resultatet bli leddplager som over tid kan utvikle seg til det verre. For Ole var den åpenbare årsaken overbelastning.

– Hendene mine er levebrødet mitt. For 6-7 år siden begynte jeg å merke en gradvis tiltagende svekkelse i fingerleddene mine, og jeg forsøkte i første omgang å legge om arbeidet. Senere så jeg meg også nødt til å legge inn perioder med friuker. Det hjalp litt i begynnelsen, men etter hvert var det like slitsomt uansett. Det ble så ille at vekten av mine egne hender nesten ikke var til å bære. Jeg hadde lenge igjen av min yrkeskarriere, men begynte å lure på om jeg ville greie å holde det gående, sier Ole alvorlig.

Kollagen lindret ubehaget

Dette var ikke den framtiden Tufte hadde sett for seg, som medeier i instituttet og svært glad i jobben sin. Han så for seg ti gode yrkesaktive år til, og tanken på en motvillig karriereomlegging var langt fra fristende. Heldigvis var det en bedre løsning i sikte.

– Etter en del research kom jeg frem til at Collagen Plus var verdt et forsøk. Den ryddige informasjonen og måten den ble fremstilt på, gjorde at jeg fikk en god magefølelse. Jeg kjenner til en rekke liknende produkter, men har ikke sett at mine klienter har hatt nevneverdig effekt av disse, sier han

"Det ble så ille at vekten av mine egne hender nesten ikke var til å bære"

Ole bestemte seg for å gi det et forsøk, og gikk inn for å prøve Collagen Plus i en periode.  

– Resultatet for min del var forbløffende. Etter å ha brukt produktet i seks uker, var ubehaget redusert betraktelig. Hendene mine kjentes plutselig som før, og arbeidsdagen var igjen en positiv opplevelse. Etter to måneder følte jeg meg helt fin. Jeg hadde ikke gjort noe annet annerledes, eller tatt noen andre preparater. Jeg er derfor ikke i tvil om at dette skyldes Collagen Plus. 

Vil anbefale Collagen Plus

Han vil derfor svært gjerne anbefale Collagen til andre som sliter med aldersrelaterte leddplager.

– Som fysioterapeut er jeg svært opptatt av etikk. Collagen Plus er et kosttilskudd og ikke noe legemiddel, så jeg vil ikke fastslå noen effekt. Jeg kan heller ikke påstå at det vil fungere for alle – men det ga helt enestående resultater for meg. Det har utvilsomt vært bra for helsen min og reddet karrieren min. Jeg vet det er mange som sliter med liknende ubehag, derfor ønsker jeg å fronte dette produktet, i håp om å kunne bidra til økt livskvalitet for flere. Gi det et forsøk – kroppen din fortjener det!, sier Ole bestemt. 

"Gi det et forsøk - kroppen din fortjener det!"

Et supplement til trening

Instituttet deltar i et nasjonalt prosjektstudie kalt AA - aktiv med artrose. Prosjektet handler blant annet om å utvikle et opplegg der pasienter med artrose skal lære seg å trene med - og også leve med symptomene. Artrosen er ikke i seg selv kurerbar, men kan håndteres med riktige øvelser og fokus på smertemestring. Her mener Ole at nettopp Collagen Plus kan være et godt supplement.

– Dersom andre har like godt utbytte av kosttilskuddet som meg er det ingen tvil om at det, kombinert med god trening, kan gi gledelige resultater. Rett og slett et bedre liv!, avslutter fysioterapeuten. Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler Collagen Plus

Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen Plus, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (120 kapsler) helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Collagen Plus hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 

Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 174 pr måned (totalt kr 696) - fri frakt. 

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement 

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. 

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 

Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Du får den aller beste kundeservice! 

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 620 22 300 alle hverdager mellom klokken 08.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@biomed-pharma.no

BioMed Pharma stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger.Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

BioMed Pharma


Felter merket med  *er obligatoriske

Har du ennå ikke prøvd Collagen Plus? 

For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva Collagen Plus kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders forbruk GRATIS, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

NB: Kun ett prøvetilbud per husstand.

logo-posten-bring
  • Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
  • Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti