Ved hjelp av Collagen Plus kan Øystein endelig trene igjen

- Endelig kan jeg hente frem joggeskoene igjen

For mange er Davidsen best kjent som mannen bak OL-gullet til Jon Rønningen, både i Seoul 1988 og Barcelona 1992. - Ja, det er utrolig mange som fortsatt husker det, humrer den spreke veteranen.

Porsgrunnsmannen er for en bauta å regne i norsk brytemiljø, og har en imponerende merittliste fra den tøffe idrettsgrenen. Fra topp utøver, trener på alle nivå, prosjektansvarlig for bryting mot OL, til landslagssjef for to OL-gull, president og generalsekretær og mye mer.

- Det var mange i brytemiljøet som ikke trodde på at jeg også hadde en siviljobb mens jeg holdt på, humrer den tidligere senioringeniøren i Norsk Hydro, som har vunnet hele åtte Norgesmesterskap i seniorklasse, i tillegg til to gjeve kongepokaler.

Leddtegning2Bc 250

Leddplager

Men mange år med hard trening gikk også hardt utover leddene, og til slutt var Davidsen så plaget med knærne at han så ingen annen løsning enn operasjon.

- Jeg ble operert i begge knærne for menisk og artrose grad 2 og 3. Etter operasjonen var jeg raskt i gang med både opptrening og deretter regelmessig trening.

Den tidligere medaljevinneren som også spilte 13 år på A-laget for tradisjonsrike Urædd Fotball, var optimistisk og hentet frem løpeskoene klar for å ta fatt på joggingen igjen.

Men den tidligere idrettsmannen opplevde til sin store sorg at knærne fortsatt ikke samarbeidet, og det var ikke bare løping han hadde problemer med:

- Jeg kunne heller ikke spille tennis slik jeg gjorde før, og i tillegg slet jeg med å gjennomføre en vanlig golfrunde. Det var skikkelig nedtur.

Det var kona Ingebjørg som han feirer gullbryllup med i skrivende stund, som kom over kosttilskuddet Collagen Plus.

- Mulig hun gikk lei av klagingen min, ler ektemannen og forteller at han var ganske skeptisk til kosttilskuddet i utgangspunktet, og hadde ingen planer om å fortsette etter prøveperioden. 

250X275 Mini

Raskt bedre

- Men etter fire uker merket jeg en forandring i knærne. De kjentes helt fine. Så jeg måtte jo ut å teste dem, og utrolig nok kunne jeg gjennomføre en joggetur. Flaks at det ikke tok lenger tid før jeg merket forskjellen, for jeg er ikke særlig tålmodig av meg, innrømmer Øystein som i 15 år har harmonert annen bass, i Porsgrunns sangforening.

Den engasjerte ildsjelen lever nå et aktivt liv. Med ukentlige runder tøff squash, fast tirsdagsgolf, svingende tennis, og selvfølgelig mange joggeturer. 

- Det er jo nesten for godt til å være sant, sier den vitale bestefaren.

- Å kunne trene og være i aktivitet er helt avgjørende for livskvaliteten min. Jeg har ingen annen forklaring enn at Collagen Plus fungerer, konkluderer Øystein Davidsen fornøyd. 

Gjør som Øystein og gi leddene dine Collagen Plus GRATIS i 60 dager. Begrenset antall, kun en prøvepakke pr. person.


Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler Collagen Plus

Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen Plus, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (120 kapsler) helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Collagen Plus hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 

Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 174 pr måned (totalt kr 696) - fri frakt. 

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement 

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. 

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 

Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Du får den aller beste kundeservice! 

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 620 22 300 alle hverdager mellom klokken 08.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@biomed-pharma.no

BioMed Pharma stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger.Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

BioMed Pharma


Felter merket med  *er obligatoriske

Har du ennå ikke prøvd Collagen Plus? 

For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva Collagen Plus kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders forbruk GRATIS, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

NB: Kun ett prøvetilbud per husstand.

logo-posten-bring
  • Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
  • Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti