- Dette hadde jeg ikke klart for ett år siden

Hele Norges gladgutt Svein Østvik (56) jubler lykkelig fra Telemarks høyeste fjell på sin første topptur etter at han måtte gi seg i det populære TV- programmet ”71 grader nord – Norges tøffeste kjendis”.

Bredbeint med vinden ruskende i håret, strekker den sjarmerende TV-personligheten gledestrålende ut armene som om han omfavne både fjellheim og overraskende turister.

I alle retninger bretter mektige fjell-landskap seg ut med blinkende blå vann så langt øyet kan se. Langt utover Telemarks grenser skimtes både Buskerud, Oslomarka og Hardangervidda, en imponerende utsikt over intet mindre enn 1/6 av vårt langstrakte land.

- Jeg er jo helt myk i knærne, utbryter eventyreren som har vært rikskjendis siden han ble sluppet løs på TV ruta som eksentrisk sydenturist for 11 år siden. Han setter hendene i midjen og demonstrerer med noen spenstige hopp ala Riverdance. 

"- Jøss, hva har skjedd, du er jo i storform!"
Svein2 253X275

En jentegjeng har gjenkjent danseren, og husker godt hvordan Svein gråtkvalt måtte gi seg i den tøffe kjendiskonkurransen da knærne ikke ville mer.

En mann har møysommelig karret seg opp fjellryggen og kommer bort.

- Neimen, så utrolig flott å se deg ute i fjellet igjen. Må bare si at du imponerte stort på 71 grader Nord, jeg husker at du sleit skikkelig med knærne.

Den spenstige fjellgeiten smiler og takker:

- Der jeg måtte bryte var omtrent som her, med en smal fjellkam og stup rett ned og uten sikring. Knærne mine tålte ikke mer belastning. Jeg kunne rett og slett falle utfor. 

Jentegjengen og mannen blir nysgjerrige:

- Men hva har skjedd med deg siden du var med i 71 grader Nord?

Fjorårets deltager stryker seg  takknemlig over knærne som har båret ham oppover fjellet på nytt.

- Den eneste forskjellen er at jeg nå har begynt med et kosttilskudd som heter Collagen Plus, og dette var ildprøven, for jeg har ikke endret på noe annet i livet, så dette kommer jeg til og fortsette med å spise. 

Engasjert

Den spreke 56–åringen går helhjertet inn i alt han gjør.

Enten det er som begeistret realitystjerne eller iherdig frilufts-tøffing, danseshowgnistrende sjarmør i TV-programmet ”Skal vi danse”, listetopp-herjende slager med ”Kongen av Mallorca”, bokdebuterende poet, allsidig skuespiller og mye mer!

- Jeg har alltid vært åpen for nye utfordringer, da blir du jo også bedre kjent med deg selv. I det trygge og kjente kan livet raskt stagnere. Stikk heller begge beina utenfor komfortsonen, og lev på spenstige knær, ler humørsprederen med sin umiskjennelig latter. 

Leddtegning2Bc 250

Trente på travbanen

I barne- og ungdomsårene var Kongsberggutten en aktiv langrennsløper, fotballspiller og ikke minst entusiastisk korsanger!

- Trening er viktig for meg, men personlig trener det er ikke min greie, forklarer den sympatiske trebarnspappen.

Så da den tidligere fotballspilleren for Asker, skulle bli med på friluftseventyret på TVNorge, lagde han like godt sitt eget treningsprogram.

- Jeg løp rundt på Bjerke travbane med en 400 kilos firehjuling på slep, sånn som travhestene har, vet du. Sprang på grus med 100 meters intervaller til melkesyra brant i kroppen!

- Jeg var i storform. Derfor ble det ekstra bittert å måtte gi seg på grunn av vonde og dårlige knær. Nå når knærne fungerer er formen tilbake. Jeg anbefaler Collagen Plus på det varmeste, og nå har også mutter’n på 92 år begynt!Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler Collagen Plus

Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen Plus, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (120 kapsler) helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Collagen Plus hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 

Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 174 pr måned (totalt kr 696) - fri frakt. 

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement 

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. 

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 

Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Du får den aller beste kundeservice! 

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 620 22 300 alle hverdager mellom klokken 08.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@biomed-pharma.no

BioMed Pharma stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger.Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

BioMed Pharma


Felter merket med  *er obligatoriske

Har du ennå ikke prøvd Collagen Plus? 

For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva Collagen Plus kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders forbruk GRATIS, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

NB: Kun ett prøvetilbud per husstand.

logo-posten-bring
  • Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
  • Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti