Ved hjelp av Collagen Plus kan Øystein endelig trene igjen

- Endelig kan jeg hente frem joggeskoene igjen

Av: Mailiz de Ramecourt | Publisert: 03. juli 2017 | Ledd- og muskler

For mange er Davidsen best kjent som mannen bak OL-gullet til Jon Rønningen, både i Seoul 1988 og Barcelona 1992. - Ja, det er utrolig mange som fortsatt husker det, humrer den spreke veteranen.

Porsgrunnsmannen er for en bauta å regne i norsk brytemiljø, og har en imponerende merittliste fra den tøffe idrettsgrenen. Fra topp utøver, trener på alle nivå, prosjektansvarlig for bryting mot OL, til landslagssjef for to OL-gull, president og generalsekretær og mye mer.

- Det var mange i brytemiljøet som ikke trodde på at jeg også hadde en siviljobb mens jeg holdt på, humrer den tidligere senioringeniøren i Norsk Hydro, som har vunnet hele åtte Norgesmesterskap i seniorklasse, i tillegg til to gjeve kongepokaler.

Leddtegning2Bc 250

Leddplager

Men mange år med hard trening gikk også hardt utover leddene, og til slutt var Davidsen så plaget med knærne at han så ingen annen løsning enn operasjon.

- Jeg ble operert i begge knærne for menisk og artrose grad 2 og 3. Etter operasjonen var jeg raskt i gang med både opptrening og deretter regelmessig trening.

Den tidligere medaljevinneren som også spilte 13 år på A-laget for tradisjonsrike Urædd Fotball, var optimistisk og hentet frem løpeskoene klar for å ta fatt på joggingen igjen.

Men den tidligere idrettsmannen opplevde til sin store sorg at knærne fortsatt ikke samarbeidet, og det var ikke bare løping han hadde problemer med:

- Jeg kunne heller ikke spille tennis slik jeg gjorde før, og i tillegg slet jeg med å gjennomføre en vanlig golfrunde. Det var skikkelig nedtur.

Det var kona Ingebjørg som han feirer gullbryllup med i skrivende stund, som kom over kosttilskuddet Collagen Plus.

- Mulig hun gikk lei av klagingen min, ler ektemannen og forteller at han var ganske skeptisk til kosttilskuddet i utgangspunktet, og hadde ingen planer om å fortsette etter prøveperioden. 

250X275 Mini

Raskt bedre

- Men etter fire uker merket jeg en forandring i knærne. De kjentes helt fine. Så jeg måtte jo ut å teste dem, og utrolig nok kunne jeg gjennomføre en joggetur. Flaks at det ikke tok lenger tid før jeg merket forskjellen, for jeg er ikke særlig tålmodig av meg, innrømmer Øystein som i 15 år har harmonert annen bass, i Porsgrunns sangforening.

Den engasjerte ildsjelen lever nå et aktivt liv. Med ukentlige runder tøff squash, fast tirsdagsgolf, svingende tennis, og selvfølgelig mange joggeturer. 

- Det er jo nesten for godt til å være sant, sier den vitale bestefaren.

- Å kunne trene og være i aktivitet er helt avgjørende for livskvaliteten min. Jeg har ingen annen forklaring enn at Collagen Plus fungerer, konkluderer Øystein Davidsen fornøyd. 

Gjør som Øystein og gi leddene dine Collagen Plus GRATIS i 60 dager. Begrenset antall, kun en prøvepakke pr. person.

Relaterte artikler:

Harvard Medical School

Virkningen av kollagen er dokumentert i flere kliniske forskningsprosjekter. Blant annet et ved Harvard Medical School i USA.