Kliniske studier på kollagen

På denne siden finner du lenker til en del studier om kollagen type II som er publisert av ulike forskningsmiljøer. Dette er altså ikke studier på Collagen Plus, men på ingrediensen udenaturert kollagen type II fra kyllingbrusk, som er den samme som benyttes i Collagen Plus. Studiene er lagt ut for at du som forbruker skal kunne se at kosttilskuddet er trygt å spise. Det er også viktig at du som forbruker vet mest mulig om innholdet i Collagen Plus.

Collagen Plus er ikke en medisin, men et kosttilskudd med et unikt innhold av kollagen, ren og ukonsentrert norsk laksolje, samt C-vitamin, som bidrar til normal kollagendannelse og har betydning for leddbruskens, hudens, hårets og neglenes normale fuksjon. 

Bestill her

En randomisert dobbelt-blind, placebo-kontrollert studie på ledd og idrettsutøvere

Publisert i: Journal of the int. society of Sport Nutrition, 2013 Oct 24;10(1):48. Lugo JP et.al.

Les mer

Sikkerhet og effekt av kollagen II i behandling av slitasjegikt i kne - en klinisk studie

Publisert i: International Journal of Medical Sciences 2009 Oct 9;6(6):312-21. Crowley DC et.al.

Les mer

Effekter av udenaturert Kollagen II mot leddgikt og inflammatoriske sykdommer

Publisert i: International Journal of Clinical Pharmacology Research 2002:22(3-4):101-10. Bagchi D et.al.

Les mer

En pilotstude i behandling av juvenil revmatoid artritt

Publisert i: Arthritis and Rheumatism, 1996 Apr;39(4):623-8 Barnet ML, Combitchi D, Trentham DE

Les mer

Reumatoid artritt. En multisenter, dobbelt-blind, placebo-kontrollert studie

Publisert i: Arthritis and Rheumatism, 1998 Feb;41(2):290-7. Barnett ML et.al.

Les mer

kliniskeStudier


Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler Collagen Plus

Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen Plus, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (120 kapsler) helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Collagen Plus hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 

Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 174 pr måned (totalt kr 696) - fri frakt. 

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement 

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. 

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 

Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Du får den aller beste kundeservice! 

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 620 22 300 alle hverdager mellom klokken 08.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@biomed-pharma.no

BioMed Pharma stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger.Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

BioMed Pharma


Felter merket med  *er obligatoriske

Har du ennå ikke prøvd Collagen Plus? 

For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva Collagen Plus kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders forbruk GRATIS, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

NB: Kun ett prøvetilbud per husstand.

logo-posten-bring
  • Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer
  • Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti